Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  10 000 de semnaturi pentru politica

PES activists Romania este oficial recunoscuta de catre statutul PSD si de catre mai multe acorduri europene care ii confera responsabilitatea pentru a dezvolta dezbaterea pe teme europene si colaborarea cu partide si militanti de stanga din intreaga Europa.

Cu prietenie,
Victor NEGRESCU
Presedinte-coordonator national
PES activists Romania

Activistii PES si PSD isi doresc un reprezentant al bazei partidului pe lista asa cum si presedintele Victor Ponta este un produs al culturii politice din PSD. . Sper ca dinamismul organizatiei noastre sa fie luat in calcul in algoritmul listelor eligibile si ne punem sperantele in proiectul premierului de a propune alaturi de echipa existenta de europarlamentari, oameni care au o anumita credibilitate la Bruxelles" a declarat Victor Negrescu.

PES activists Romania organizeaza in acest sens sambata 8 februarie la Parlament un eveniment la care sunt asteptati reprezentanti de marca ai Partidului Socialistilor Europeni dar si 3000 de activisti din toata tara veniti sa sustina o voce puternica a Romaniei in Europa.

"De 7 ani mergem in numar mare la reuniunile social democratilor europeni. Astazi organizatia noastra are peste 7000 de membrii in toata tara iar structura noastra este bucuroasa sa fi organizat deja peste 300 de evenimente din 2007 pana in prezent. Organizatia noastra are astazi 7000 de persoane inscrise iar aceste semnaturi confirma doar faptul ca in PSD domina un spirit democratic si profund european. Candidatura presedintelui PES activists Romania, Victor Negrescu, la europarlamentare mai primeste un avant inainte de decizia de joi a Comitetului Executiv PSD: 10000 de semnaturi adunate de organizatia PES activists Romania pentru sustinerea sa pe listele PSD Suntem recunoscuti pentru forta noastra politica peste tot si suntem mandrii ca reprezentam PSD si proiectul premierului Victor Ponta pentru o Romanie corecta si credibila la nivel european. " a mai completat presedintele PES activists Romania.

PES activists Romania este o organizatie compusa din membrii si simpatizanti PSD interesati sa activeze in politica europeana prin intermediul Partidului Socialistilor Europeni. Chiar in ianuarie am fost la Paris alaturi de Martin Schulz, candidatul nostru pentru sefia Comisiei Europene, iar la finalul lunii peste 50 de activisti vor fi la Roma pentru Congresul PES.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Apeleaza la serviciile unui consultant

2010, referitoare la acreditarea spitalelor conform art |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com