Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  AmCham Romania lanseaza Codul politica

Participarea este gratuita, insa trebuie confirmata in avans prin e-mail la amcham@amcham. ro pana la data de 6 iulie 2010. Karel Noordzy are o vasta experienta in calitate de membru in consiliile de conducere ale multor entitati private, academice si guvernamentale, si va sublinia beneficiile ce decurg din alinierea la principiile de guvernanta corporatista.

Participarea domnului Noordzy a fost posibila cu sprijinul Fundatiei Post Privatizare, in calitate de partener al evenimentului.

Evenimentul gazduit de KPMG Romania, in data de 8 iulie 2010, intre 16. 00 -18. 00, este deschis membrilor AmCham Romania, partenerilor precum si altor companii interesate. Reprezentantii mass-media sunt bineveniti pe toata durata evenimentului.

Camera de Comert Americana va pune la dispozitia membrilor sai Codul de Guvernanta Corporatista, si va recomanda respectarea principiilor acestuia, fara a impune acest lucru.

AmCham Romania promoveaza o conduita responsabila in afaceri si odata cu lansarea acestui Cod ofera companiilor membre un instrument valoros pentru transpunerea acestui obiectiv in practica.

Elaborarea Codului de Guvernanta Corporatista face parte din demersul AmCham Romania de a oferi membrilor sai access la expertiza celorlati membri, si de promovarea a unui mediu de afaceri sanatos in Romania.

AmCham Romania este una dintre cele mai importante organizatii profesionale de afaceri cu o contributie semnificativa ca partener al autoritatilor romane in elaborarea de legi si reglementari cu efecte asupra mediului de afaceri din Romania. De-a lungul celor 17 ani de activitate, AmCham Romania a ramas ferm angajata in facilitarea unui dialog deschis intre autoritati si comunitatea de afaceri pe care o reprezinta.

Expertiza membrilor AmCham este oferita autoritatilor prin intermediul grupurilor de lucru dedicate unor domenii precum fiscalitate, sanatate, energie, mediu, concurenta, tehnologia informatiei si comunicatiilor, piata muncii, resurse umane si educatie, achizitii publice, turism, infrastructura si guvernanta corporatista.

AmCham Romania militeaza pentru asigurarea unui mediu investitional stabil, predictibil, transparent si nediscriminatoriu, precum si pentru cresterea competitivitatii economice a Romaniei la nivel regional si european.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Grupul de lucru de Guvernanta Corporatista este coordonat de Bill Bowman, membru in Consiliul Director al AmCham Romania din partea KPMG.

AmCham este printre primele organizatii din Romania care propune companiilor membre un set de principii de guvernanta corporatista, chiar daca nu sunt listate la bursa.

Invitatul special in cadrul evenimentului de lansare va fi domnul Mr. Karel J. Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) anunta lansarea Codului de Guvernanta Corporatista in cadrul unui eveniment special in data de 8 iulie 2010.

Codul de Guvernanta Corporatista a fost elaborat de grupul de lucru dedicat din cadrul AmCham Romania, cu scopul de a sprijini companiile membre in administrarea afacerilor, in interactiunea cu diferite entititati precum si in stabilirea celor mai bune practici de supraveghere si raportare. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor. Noordzy, Director General Sua Fortiter Mgt BV, Olanda, si membru al Consiliului de Conducere Global al Caux Round Table. FPP acorda o atentie speciala eticii in afaceri si sustine si promoveaza adoptarea unui comportament in afaceri transparent, responsabil si etic. Codul acopera principiile prevazute de Legea Societatilor Comerciale, dar introduce si recomandari noi pentru situatiile neclare sau neprevazute de lege.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com