Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Apeleaza la serviciile unui consultant politica

A. Consultanta in vederea acreditarii spitalelor conform standardelor CONAS

Va informam ca toate spitalele din Romania, incepand cu luna iulie 2011, s-au inscris oficial in procesul de acreditare, prin depunerea la CONAS a unei cereri in acest sens. Implementare Sistem de Control Managerial Intern conform cerinte OMFP 946/2005 si OMFP 1649/2011

Necesitatea implementarii Sistemului de Control Managerial din cadrul entitatilor publice, in conformitate cu OMFP nr. 946/2005 si OMFP nr. 1649/2011 privind Codul controlului intern:

-Responsabilitatea reorganizarii sistemului de management financiar si control intern;

-Constituirea grupului de lucru si elaborarea programului de implementare a SCM;

-Rezultatele implementarii SCM, Registrele riscurilor si procedurile operationale de lucru.

Etapele procesului de gestionare a riscurilor

Identificarea riscurilor din cadrul entitatilor;
Evaluarea riscurilor si stabilirea scoring-ului;
Controlul riscurilor pentru limitarea amenintarilor acestora;
Analiza si raportarea riscurilor la nivelul factorilor de management

Despre Noi

Anderssen Consulting este o firma de consultanta cu capital romanesc, fondata in 2004, ce si-a stabilit ca obiective principale satisfacerea unei game largi de nevoi ale clientilor in domeniul serviciilor de consultanta in management, indiferent ca vorbim de organizatii mari si institutii de stat sau de clienti IMM , prin oferirea de solutii cu impact real in directia documentarii de sisteme de management al informatiilor si al riscurilor, sisteme de control managerial intern in cadrul institutiilor publice, consultanta ISO, acreditare CONAS spitale, in conformitate cu ultimile directive europene in domeniul standardelor de acreditare comunitare si al standardelor ISO.

Lider regional cu birouri in Iasi, Bucuresti,Sibiu si Brasov, cu peste 700 de institutii publice, organizatii de stat si private asistate, va oferim solutii cu impact real in consultanta management, consultanta administratie publica, OMFP 946/2005, Ordin 946, OMFP 1649/2011, proceduri control intern, control intern, control managerial, acreditare spitale, acreditare CONAS, consultanta spitale, consultanta medicala, consultanta management medical. Avand in vedere decizia nr. 363/21. 07. 2010 si Decizia nr. 364/21. 07. 2010, referitoare la acreditarea spitalelor conform art. 204, din Legea 95/2006, privind reforma in sistemul sanitar, "Daca in termen de 1 an de la infiintarea Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, spitalele finantate in conditiile art. 188, alin. (1) nu au inceput procesul de acreditare sau de reacreditare, vor pierde dreptul de a mai fi finantate din aceste fonduri", spitalele vor fi inscrise in procesul de acreditare in urma publicarii Formularului-tip de cerere de acreditare.

B.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com