Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Arhitecti de talie mondiala politica

Concluziile workshop-urilor vor fi discutate intr-o sesiune comuna.

Ultima sesiune este dedicata prezentarii unui important birou de arhitectura care a abordat cu succes regenerarea inteligenta si spectaculoasa a oraselor industriale din Germania.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului "Cities of Tomorrow" si inscrierile pentru participare le puteti gasi pe website-ul: http://rumaenien. ahk. de/ro/evenimente/inregistrare-eveniment-cities/

Despre organizatori:

Camera de Comert si Industrie Romano - Germana (AHK Romania)

Camera de Comert si Industrie Romano - Germana (AHK Romania) este reprezentanta oficiala a economiei germane din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.


Infiintata in septembrie 2002, AHK Romania numara in prezent circa 530 de firme membre si este cea mai mare camera de comert bilaterala din Romania. . 00, in Bucuresti, la hotelul Crowne Plaza, sala Crown Ballroom si este organizata de Camera de Comert Romano-Germana (AHK Romania), in parteneriat cu Zeppelin si cu sprijinul Agentiei de presa Mediafax.

Astfel, la cea de-a II-a editie a celui mai important forum urban international din Romania - Cities of Tomorrow, arhitecti de talie vor sustine prezentari si vor discuta cu cei prezenti printre lectorii deja confirmati fiind profesorul Stephan Braunfels, Thomas Madreiter si Reinhard Joecks.

Stephan Braunfels este autorul unora dintre cele mai mari si importante realizari arhitecturale din Germania ultimilor douazeci de ani: sediile birourilor Parlamentului din Berlin, Pinakothek der Moderne din München, planul urbanistic pentru reconstructia centrului istoric al orasului Dresda si cel pentru centrul orasului Neu-Ulm Prin serviciile pe care le ofera si evenimentele pe care organizeaza, AHK Romania sustine firmele germane la intrarea lor pe piata romaneasca si, in egala masura, este partener pentru companiile romanesti interesate de piata germana.

Zeppelin

Revista internationala de arhitectura, design si cultura urbana Zeppelin este o publicatie independenta din punct de vedere editorial si financiar, editata de Asociatia Zeppelin. Prima sesiune este dedicata arhitecturii, oraselor si teritoriilor sustenabile, urmata de o discutie pe tema metropolei secolului XXI - mobilitate, interconectare, platforme de business, piata imobiliara, orasele "inteligente", dar si despre modul in care cultura, oamenii, patrimoniul si noile tehnologii contribuie la succesul international al oraselor.

In aceasta sesiune se va vorbi despre tendinte si strategii, dezvoltare si insfrastructura, hub-uri economice si hub-uri culturale, arhitectura si tehnologii de ultima ora, totul in procesul accelerat de reinventare a oraselor.

Dupa pauza de pranz vor avea loc doua workshop-uri: primul dintre acestea abordeaza tematica oraselor si afacerilor "verzi", iar cel de-al doilea va fi concentrat pe metode de reinventare a oraselor mici si mijlocii, managementul reindustrializarii, revitalizarea urbana si parcurile tehnologice. AHK Romania este actorul principal in cadrul relatiilor economice romano-germane si promoveaza de peste zece ani cu succes relatiile economice dintre cele doua tari. Sunt publicate in egala masura materiale din Romania si strainatate, cu atentie speciala pentru regiune (centrul si sud-estul Europei), inovatii de ultima ora, arhitecti tineri, arhitectura sociala si sustenabila, atitudini critice si pe folosirea creativa a unor bugete reduse.

Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. El va vorbi despre strategii, investitii si parteneriate, despre pragmatism si viziune si, in general, despre motivele pentru care Viena straluceste in topurile mondiale ale oraselor cu cea mai inalta calitate a vietii si cu cea mai echilibrata dezvoltare.

Reinhard Joecks este partener in celebrul birou international Foster + Partners, implicat in proiecte importante precum noul Aeroport International din Kuweit, complexuri multifunctionale in Singapore, Tripoli, Casablanca si Baku, masterplanul pentru orasul Duisburg din nordul Germaniei, dar si proiectul pentru Black Sea Gardens Eco-Village in Bulgaria.

Conferinta "Cities of Tomorrow" este conceputa ca un mix de prezentari, discutii si networking, impartita in trei sesiuni. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. . Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declaratii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Apare lunar, in versiune bilingva (romana-engleza). Personalitati de anvergura mondiala din domeniul arhitecturii si urbanismului, impreuna cu membri ai comunitatii de afaceri si ai autoritatilor centrale si locale vor discuta, marti, despre solutii pentru orasele de azi si viziuni pentru cele de maine la conferinta "Cities of Tomorrow" - cel mai important forum urban international din Romania Activitatea sa se desfasoara la confluenta intre urbanism, politica si economie.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com