Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Asociatia Romana pentru Reciclare politica

Acest numar de telefon este pus gratuit la dispozitia celor de doresc detalii despre campanie sau au decis sa se debaraseze responsabil de deseurile electrice, de catre Primaria Bistrita. Tichetele vor putea fi utilizate pentru achizitionarea oricarui produs nou din gama Whirlpool, in perioada 16 august-30 septembrie 2010, in magazinul Flanco Bistrita. Misiunea RoRec este de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protectia si imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a sanatatii umane, pentru utilizarea rationala a resurselor naturale, prin servicii complete de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si implicit prin reintroducerea de materii prime in sectorul economic.

Asociatia Bistrita Medievala
Alina Talos
Director P. R.
e-mail: bistritamedievala@gmail. com / bistritamedievala@yahoo. com
Mobil: 0746 99 85 82

Patrula RoRec este formata din elevi ai scolilor din Bistrita si membri ai asociatiei Eurotin Bistrita. Premiile constau in 5 masini de spalat Whirlpool si 45 de tichete de cumparaturi in valoare de 150 de RON. Cetatenii din sate pot obtine informatii si de la reprezentantul satesc.

De vineri 13 august si pana duminica 15 august, la Heidenfeld - Viisoara, in zona Taberei Medievale, va fi deschis zilnic, intre orele 12. 00-20. 00, cortul RoRec. Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec va fi in acest week-end prezenta la Bistrita, intr-o ampla campanie de mediu, impreuna cu autoritatile locale si Asociatia Culturala Bistrita Medievala

In cadrul campaniei "Sustinem si protejam traditiile si valorile locale", echipa Asociatiei Romane pentru Reciclare Rorec va derula o ampla campanie de colectare a Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) in 6 comunitati din arealul Centrului de colectare DEEE, in parteneriat cu Primaria Bistrita Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc duminica 15 august, pe scena Taberei medievale de la Heidenfeld, in jurul orei 21,00.

"As dori sa adresez multumiri speciale voluntarilor si partenerilor din Bistrita, ce au transmis mesajul nostru catre locuitori si au promovat, cu maxima seriozitate, acest proiect", a declarat dl. Acestia vor oferi materiale (pungi biodegradabile, manusi si saci ecologi) pentru ca invitatii sa isi poata colecta si depune deseurile acolo unde le este locul, adica in spatiile special amenajate de organizatori si pentru a evita abandonul lor in natura.

Actiunii de mediu realizate de Asociatia RoRec, in parteneriat cu Primaria Bistrita si Asociatia Cuturala Bistrita Medievala, i s-a alaturat Asociatia Bioplastic.

Asociatia Romana pentru Reciclare - RoRec este o organizatie colectiva non-profit avand ca membri fondatori zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de electrocasnice cu activitate in Romania. Liviu Popeneciu, presedinte RoRec. "Prezenta Asociatiei RoRec in cadrul acestei campanii desfasurate in Bistrita este motivata de dorinta noastra de a implica populatia si turistii intr-un exercitiu civic, caci in afara actiunii de colectare vom desfasura si o actiune de informare si constientizare in cadrul Taberei Medievale, eveniment ce va avea loc in acest week-end la Heidenfeld - Viisoara", a incheiat dl. Liviu Popeneciu.

Sub deviza "Sustinem si protejam traditiile si valorile locale", patrula de voluntari a Asociatiei RoRec va invita participantii prezenti la Tabara Medievala sa lase curat locul in care vor petrece timp de trei zile. Cei cu grija pentru mediu pot depune si la acest punct orice aparat electric vechi sau defect, conform programului de mai sus.

Toti deponentii de echipamente electrice uzate sau stricate vor participa la o tombola la care pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 50 de premii puse in joc de organizatori. Actiunea de colectare de vineri se va derula si in comunitatile din Sarata, Ghinda, Viisoara, Slatinita si Sigmir.

Pentru serviciul de colectare de la domiciliu, locuitorii celor 6 comunitati pot apela gratuit Telefonul cetateanului (0263 984), inca de luni 9 august pana vineri 13 august, intre orele 8. 00-18. 00. . 00-20. 00 la punctele fixe amplasate in municipiul Bistrita - Parcarea Stefan cel Mare si Piata Independentei Nord.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com