Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Cea mai mare poza de grup la Revelionul politica

Rar se intampla ca la o petrecere sa ai alaturi peste 40. 000 de prieteni si, apoi, sa-i poti vedea pe toti in fotografie.

Pentru a fi parte din poza de Anul Nou a bucurestenilor, e nevoie doar sa fii prezent la petrecere. De restul de ocupam noi. Uriasa poza de la Revelionul Bucurestiului va fi pentru toti un prilej de a se mandri cu atmosfera efervescenta de care s-au bucurat in cea mai importanta noapte din an.

Organizat de 6 ani in Piata Constitutiei, Revelionul Bucurestiului da stralucire noptii dintre ani, oferindu-le cetatenilor Capitalei atmosfera de sarbatoare dezlantuita in celebrele evenimente similare din Time Square (New York) sau Champs Elyses (Paris). DeMoga Music impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally vor crea un moment inedit, acompaniati de un numar impresionant de percutionisti, pe acordurile noului single "La Multi Ani!". Cu mic cu mare, familie, prieteni si colegi, ne dam intalnire in Piata Constitutiei sa intampinam Noul An asa cum se cuvine si sa petrecem Revelionul alaturi de cele mai importante vedete autohtone - cu hit-uri, dans, jonglerii cu torte aprinse si un spectacol magic de focuri de artificii. Trecerea dintre ani va fi marcata in seara de 31 decembrie de momente muzicale si artistice unice, precum si de surprize pe masura. Prietenii Capitalei sunt asteptati sa petreaca impreuna cele mai importante momentele pentru ca, in 2014, fiecare zambet conteaza.

Sponsori: Orange, Apa Nova
Parteneri media: Antena 3, Antena 1, Jurnalul National.

Parteneri media online: Port. ro, iconcert. ro, 4arte. ro, inoras. ro, bigcitylife. ro, orasulm. eu, ziarulmetropolis. ro, hipmag. ro.

Accesul la eveniment este gratuit. Fiind vorba de o noapte memorabila, intrarea in Noul An va fi imortalizata in cea mai mare poza de grup facuta vreodata la un astfel de eveniment in Romania. Dupa numaratoarea inversa, bucurestenii vor pasi intr-un nou an alaturi de amfitronii serii, Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea, Andreea Banica).

In Piata Constitutiei, Revelionului Bucurestiului incepe de la ora 20. 00. Incepand cu ora 20. 00, pe scena din Piata Constitutiei vor urca pe rand: Loredana, Vunk, Delia, Connect-R, Mandinga si alti artisti indragiti.

La miezul noptii, What’s Up feat. De aceea, petrecerea din Piata Constitutiei, recitalurile vedetelor invitate si reactiile publicului vor fi transmise live pe ecranele uriase, amplasate pe Bulevardul Unirii si in Piata Unirii.

Primaria Capitalei prin ARCUB ii invita pe toti locuitorii metropolei sa sarbatoreasca cea mai stralucitoare noapte din an in mijlocul Bucurestiului.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com