Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Centrul Sfantul Serafim de Sarov politica

Acest cabinet, la propunerea domnului primar Pandele Florentin Costel se doreste sa vina in sprijinul cetatenilor orasului prin furnizarea de servicii specializate de stomatologie la preturi subventionate de catre Primaria orasului Voluntari - (preventie dentara, asistenta primara, extractii, terapie, tratament dinte), pentru copiii din scolile orasului Voluntari si pentru parintii copiilor inscrisi la scolile din orasul Voluntari.
Grupul tinta al proiectului sunt beneficiari din orasul Voluntari si judetul Ilfov.

Tot in aceasta zi va fi inaugurat si cabinetul Stomatologic Pero Dent Consult S. R. L. Joi 18 noiembrie 2010, ora 12. 00 va avea loc in orasul Voluntari inaugurarea Centrului "Sfantul Serafim de Sarov" si a cabinetului stomatologic " Pero Dent Consult", in Str. Scolii, nr. 5-7, Voluntari, Ilfov.

La initiativa Domnului Primar Pandele Florentin Costel si cu sprijinul Consiliului Local Voluntari "Centrul Sfantul Serafim de Sarov", din orasul Voluntari a luat nastere in urma parteneriatului dintre Directia Educatie Cultural Sportiva si Ingrijiri Comunitare si Asociatia pentru Sanatate Mintala a Copilului " Sfantul Serafim de Sarov".

Misiunea centrului este de a oferii servicii de terapie, consiliere si evaluare a copiilor cu probleme de sanatate mintala si parintilor acestora, cat si formarea de personal calificat in lucrul cu copiii cu dizabilitati.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com