Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Cities of Tomorrow dezvoltarea politica

Premierul Victor Ponta, Excelenta Sa domnul Ambasador von Mettenheim si Primarul Capitalei Sorin Oprescu participa la conferinta

Camera de Comert si Industrie Romano - Germanǎ (AHK Romania) si Agentia de presa Mediafax organizeaza marti, 28 mai 2013, conferinta "Cities of Tomorrow", incepand cu ora 9. 00, la Hotel Crowne Plaza, Sala Crown Ballroom. Catalin CHERECHES - Primar Baia Mare; Dan CARPOV - Sef Serviciu Strategii de Dezvoltare si Cooperare din Primaria Municipiului Baia Mare, Sonia ARTINIAN - CEO Lafarge Romania, Arh. Ambasador Andreas VON METTENHEIM - Ambasada Republicii Federale Germania in Romania; Prof. Dr. Infiintata in septembrie 2002, AHK Romania numara in prezent circa 530 de firme membre si este cea mai mare camera de comert bilaterala din Romania. Vlad CAVARNALI - Partener Asociat Alpha Studio; George ROZOREA - Director General Metroul S. A. ; Augustin IONESCU - Director Smart Grid si LMV, Sectorul Infrastructura&Orase SIEMENS; Cristian SANDRU - City Account Manager Bucuresti SIEMENS; Valentin DOROBANTU - Director General CFR Calatori; Mariana PETRE - Director Comercial METROREX; Eugen TEODOROVICI - Ministrul Fondurilor Europene; Venera VLAD - Senior Banker BERD; Arh. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declaratii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Sorin OPRESCU - Primarul General al Capitalei; Marian PETRACHE - Presedinte CJ Ilfov; Cristian ADOMNITEI - Presedinte CJ Iasi; Ilie BOLOJAN - Primar Oradea; Dr. Gheorghe PǍTRASCU - Arhitect Sef al Municipiului Bucuresti, Conf. Dr. Arh. Evenimentul se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Guvernului Romaniei.

In deschiderea conferintei vor lua cuvantul Primul-Ministru Victor PONTA, Excelenta Sa Dl. Ne constituim intr-un liant intre autoritati si oamenii de business, oferim sprijin pentru imbunatatirea afacerilor si propunem subiecte mediatice care pot schimba legi si perceptii.

Stefan Bege - expert dezvoltare si regenerare urbana Primaria orasului Nürnberg si domnul Stefan Reschke - reprezentant pentru Europa centrala si de est al EXPO REAL MÜNCHEN.

In cadrul evenimentului vom dezbate trei mari teme: Orasul de azi, metropola de maine; Bucuresti, transformǎri pentru un viitor apropiat si interdependenta dintre servicii publice/sociale, utilitati, retele de transport/comunicatii si planificare urbana in jurul conceptului de "Full Package Cities".

Moderatorii conferintei vor fi Cristian DIMITRIU, Director Editorial Mediafax Group si Bogdan PREDA, Expert Comunicare.

Printre subiectele abordate vor fi: complexitatea procesului de dezvoltare a oraselor si regiunilor, oportunitǎtile pe care orasele le pot oferi in viitor, problematica oraselor la ora actualǎ si exemple de solutii implementate cu succes in alte regiuni.

Ne propunem sa atingem cat mai multe aspecte conexe, incepand de la proiecte implementate cu succes, continuand cu planificare de urbanism si amenajarea teritoriului, strategii de lucru sau in curs de implementare si panǎ la posibilitǎti de finantare a proiectelor si parteneriatul public-privat.

La conferinta "Cities of Tomorrow" vor fi expuse si supuse dezbaterii, printre altele, Planul Urbanistic al Bucurestiului, Proiectul de extindere a Aeroportului International Henri Coandǎ, Proiectul Centura 2 ocolitoare a Municipiului Bucuresti si Proiectul Inelului Median de circulatie al Capitalei.

Parteneri ai evenimentului sunt Siemens, Skanska, Colliers International, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Lafarge, Cosmote si T- Park.

Parteneri media: Econet Romania, Ziarul Financiar (www. zf. ro), Business Magazin, Gandul (www. gandul. info), Zeppelin si Elevate.

Conferinta "Cities of Tomorrow" va reuni aproximativ 200 de participanti: reprezentanti ai Guvernului Romaniei, reprezentanti ai companiilor de constructii, investitorilor din domeniu, furnizorilor de materiale de constructii si tehnologii, reprezentanti din cadrul primariilor si ambasadelor, reprezentanti ai institutiilor financiare, companiilor importante din industria utilajelor pentru constructii, institutiilor financiare, companiilor de consultanta si birourilor de arhitectura, reprezentanti ai administratiei publice si reprezentanti ai mass-media (TV, radio si presa scrisa).

Vor fi prezenti ca lectori (in ordinea aparitiei): Excelenta Sa Dl. Tiberiu FLORESCU - Decan Facultatea de Urbanism, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu"; Arh. Serban TIGǍNAS - Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania; Ilinca PǍUN - Managing Director Colliers International; Dragos ANASTASIU - Director General Grup Eurolines si TUI Travel Center; Aurelia CIONGA - Presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte; Marcin ŁAPIŃSKI - Presedinte Skanska Property Romania.

Mai multe detalii cat si agenda evenimentului Cities of Tomorrow pot fi gasite pe website-ul http://www. mediafaxtalks. ro/category/cities-of-tomorrow

Camera de Comert si Industrie Romano - Germana (AHK Romania)

Camera de Comert si Industrie Romano - Germana (AHK Romania) este reprezentanta oficiala a economiei germane din Romania. Prin serviciile pe care le ofera si evenimentele pe care organizeaza, AHK Romania sustine firmele germane la intrarea lor pe piata romaneasca si, in egala masura, este partener pentru companiile romanesti interesate de piata germana.

Mediafax

Agentia de presa Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Ambasador Andreas VON METTENHEIM - Ambasada Republicii Federale Germania in Romania si Radu MERICA - presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane (AHK Romania).

Prin organizarea acestui eveniment ne-am propus sa facilitam un dialog deschis despre orasele viitorului si principalele obiective ce trebuie atinse in procesul de dezvoltare a oraselor.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt doamna Veronica Wolf - expert proiecte Zero Emission® Parks Germania, domnul Dr. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile. Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. AHK Romania este actorul principal in cadrul relatiilor economice romano-germane si promoveaza de peste zece ani cu succes relatiile economice dintre cele doua tari. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Semnarea contractului de finantare

Beneficiarul Orasul Voluntari, reprezentat prin Dl |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com