Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Comisia de Supraveghere a Sistemului politica

Pana in prezent, aceasta situatie nu era acoperita in norma, fiind tratat doar cazul in care actiunile respective erau retrase de la tranzactionare.

De asemenea, potrivit completarilor aduse normelor in vigoare, valorile mobiliare pentru care este utilizata valoarea contabila in evaluare, dar ale caror emitenti nu au publicat situatiile financiare in termenele legale, se inregistreaza in activul fondului la valoarea zero pana la data obtinerii de catre administrator a respectivelor situatii financiare.

Proiectele de acte normative se vor afla in dezbatere publica pana la data de 15 aprilie 2011.

Reglementarile ce urmeaza a fi adoptate de catre CSSPP sunt publicate pe website-ul propriu, www. csspp. ro, inaintea parcurgerii procedurii de aprobare a acestora in cadrul institutiei, astfel incat persoanele interesate sa poata lua cunostinta de continutul acestora si sa formuleze eventuale propuneri si observatii.
17 martie 2011

Directia Comunicare si Relatii Publice
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private
Calea Serban Voda nr. 90-92, Sector 4, Cod Postal 040213, Bucuresti, ROMANIA
Tel: 004 021 330 10 35
Fax: 004 021 330 10 31
http://www. csspp. ro

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a publicat pe site-ul propriu, www. csspp. ro, in sectiunea Dezbatere Publica, conform principiului transparentei decizionale:

- Proiectul normei pentru modificarea si completarea Normei nr. 5/2009 privind calculul activului net si al valorii unitatii de fond pentru fondurile de pensii administrate privat;

- Proiectul normei pentru modificarea si completarea Normei nr. 6/2009 privind calculul activului net si al valorii unitatii de fond pentru fondurile de pensii facultative.

Noile acte normative completeaza prevederile existente cu privire la evaluarea activelor fondurilor de pensii private, in vederea asigurarii cadrului pentru o evaluare prudenta si reala a acestora in situatii noi aparute ca efect al dinamicii pietelor de capital.

Astfel, prin aceste modificari se clarifica modul de evaluare al actiunilor suspendate de la tranzactionare in anumite situatii de natura celor in care societatea emitenta este fie in procedura de reorganizare sau lichidare judiciara, fie in incetare temporara sau definitiva de activitate.

In acest caz, actiunile sunt luate in considerare in cadrul activului fondului de pensii la valoarea zero.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com