Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Comunicat de la Autoritatea politica

Autoritatea Electorala Permanenta si Asociatia "O Sansa pentru Viitor" va invita sa participati la Conferinta "Legislatia electorala unitara - o necesitate a societatii moderne", eveniment ce va avea loc miercuri, 20 noiembrie 2013, ora 10:00, la Institutul Bancar Roman, str. Negru Voda nr. 3, Sector 3, Bucuresti.

In cadrul conferintei vor fi abordate teme de interes actual din domeniul electoral, cum ar fi situatia sistemului electoral, codificarea legislatiei in materie, prevenirea si combaterea fraudelor electorale, votul din diaspora.
Totodata, vor fi prezentate si proiecte desfasurate de catre organizatii neguvernamentale, initiative legislative si uzante institutionale in domeniu, activitati de pregatire a alegerilor din 2014 si de implicare a voluntarilor.

Evenimentul este destinat reprezentantilor institutiilor publice, organizatiilor neguvernamentale care au ca obiect de activitate protejarea si promovarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, precum si studentilor si tuturor cetatenilor interesati de situatia legislatiei electorale si de demersurile mediului asociativ

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Semnarea contractului de finantare

Beneficiarul Orasul Voluntari, reprezentat prin Dl |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com