Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
 
 

Dan Diaconescu da cartile pe fata, dupa ce a pierdut algerile la Targu Jiu

Dupa ce a obtinut un rezultat remarcabil la alegeri (atat locale cat si cele parlamentare), aproape ajungand din urma ARD, care este totusi o alianta politica, Dan Diaconescu face o greseala majora dpdv strategic si politic: in loc sa recunoasca infrangerea si sa faca opozitie, se autoproclama castigator distrugandu-si complet imaginea.

Multa lume s-a intrebat mereu daca Dan Diaconescu minte sau nu. Si pentru ca pana acum a fost imposibil de dovedit, pentru ca nu a avut nici miscari strategice importante, aseara din pacate a facut greseala fatala. Dupa ce a scapat de scandalul Oltchim, din care putea sa iasa mult mai bine daca stia sa joace cartile cum trebuie, lumea a ramas in expectativa, asteptand alegerile.

Inca nu s-au facut publice efectele guvernarii locale PPDD, sa stie lumea daca "la firul ierbii" lucrurile au devenit mai bune in localitatile unde PPDD a ajuns la putere. Impresia populara a fost ca din pacate "nu", nu au fost alternativa care spuneau ca sunt, in multe cazuri facand parteneriate cu adversarii politici si alte miscari de culise, fara o economie a banului public, fara implementarea strategiilor pe care le-au promis.

Pentru ca intre multe lucruri proaste mai exista si lucruri bune, ca o miscare interesanta dar care de asemenea ramane de vazut daca va fi de bun augur sau nu, este intrarea lui Daniel Fenechiu in mijlocul lupilor.

Ce se va intampla acum cu DD/OTV/PPDD? Teoretic fiind deja in sfera politicului, au un cuvant de spus, chiar daca nu pot hotara nimic. Insa este de asteptat ca adversarii politici sa faca un payback si sa se razbune, fiind acum la putere. Pentru ANONYMOUS, adica cei 60% care nu s-au dus la vot, PPDD nu a fost o solutie a problemelor Romaniei. PPDD a avut o amestecatura de idei populiste,  aruncate gramada non-stop pe ecran, fara a avea o logica avansata care sa le faca viabile. Strategia a prins doar la 14% dintre cei 40% prezenti la vot, care pur si simplu s-au saturat de USL/ARD si au zis "ok, hai sa il incercam si pe DD".

 
 
 

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com