Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  ECO SUD alaturi de craioveni politica

Spectacolele pregatite pentru craioveni se vor desfasura la institutii de cultura precum Teatrul National "Marin Sorescu", Teatrul Liric "Elena Teodorini", Filarmonica "Oltenia", de unde biletele se vor procura la preturi simbolice.

"Zilele Municipiului reprezinta un prilej de sarbatoare si pentru Eco Sud, de aceea sprijinim evenimentele culturale si educative din Craiova si raspundem de fiecare data pozitiv la oportunitatea de a crea o relatie pe termen lung intre compania noastra si comunitate. "

Eco Sud este un important furnizor de solutii integrate de mediu, destinate depozitarii si eliminarii deseurilor menajere urbane si industriale si de 6 ani in slujba comunitatii doljene, prin Depozitul Ecologic Regional Mofleni.

Existenta Depozitului Ecologic Mofleni are un impact general pozitiv asupra locuitorilor din municipiul Craiova prin asumarea utilizarii celor mai performante tehnologii in scopul dezvoltarii durabile, ceea ce conduce la cresterea confortului si a calitatii vietii cetatenilor.

Irina Cuturescu
Specialist relatii publice Eco Sud Sarbatoarea orasului este sustinuta si in acest an de Eco Sud, care se dedica prin numeroase proiecte de sponsorizare comunitatilor in care activeaza.

Craiovenilor li se va oferi un regal al spectacolelor: de teatru, de revista si de balet, de muzica usoara si spectacole folclorice, manifestari pentru copii, one man show-uri, concerte simfonice si lirice , in care acestia ii vor putea revedea pe unii dintre cei mai valorosi artisti ai momentului si pe cei mai renumiti interpreti. Craiova se pregateste de sarbatoare! Incepand cu marti, 25 octombrie si pana duminica 30 octombrie, se va desfasura cea de-a XV-a editie a Zilelor Craiovei, evenimentul anual de cultura si divertisment cel mai asteptat de locuitorii din Banie.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com