Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Exercitiu cu forte si mijloace politica

Conceptia privind organizarea si desfasurarea exercitiului are ca obiectiv principal, punerea in aplicare a planurilor de actiune, de cooperare, si de interventie pentru limitarea efectelor in cazul producerii unui cutremur de mare intensitate in Municipiul Bucuresti. De asemenea, in caz de participare, tot pentru siguranta dumneavoastra, va rugam ca pe timpul desfasurarii exercitiului, sa urmati recomandarile personalului de specialitate. Un alt obiectiv important este punerea in aplicare a procedurilor de interventie, menite sa coordoneze unitar, atat actiunile de salvare si evacuare a persoanelor si bunurilor materiale din zonele afectate, cat si actiunile de localizare si limitare a efectelor situatiilor de urgenta aparute.

Scopul exercitiului este reprezentat de eficientizarea managementului unitar al interventiei componentelor Sistemului National de Management al Situatiilor de Urgenta de la nivelul Municipiului Bucuresti pentru gestionarea efectelor unui cutremur de mare intensitate in Bucuresti.

Mai multe detalii privind organizarea exercitiului, scenariu si activitati, va vor fi oferite atat pe timpul desfasurarii, cat si dupa eveniment.

ATENTIE!

Exercitiul se va desfatura in conditii reale de interventie ( apa, noroi, zone de risc), iar pentru siguranta participantilor, recomandam folosirea de echipamente corespunzatoare (cizme, bocanci, huse de protectie pentru aparatele foto-video, etc. ). Va invitam sa participati la acest exercitiu, cu tema "Gestionarea situatiilor de urgenta, determinate de producerea unui cutremur de mare intensitate", care se va desfasura, incepand cu ora 10:00, in B-dul. Bucurestii Noi, nr. 43 - Sector 1. In data de 10. 12. 2010, va avea loc exercitiul de cooperare al componentelor Sistemului National de Management al Situatiilor de Urgenta, membre ale Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com