Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Finantare europeana pentru politica

De asemenea, peste 70 de someri vor beneficia de cursuri gratuite in domeniile turismului, alimentatiei publice si comertului.

La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai institutiilor publice din Judetul Ilfov, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, ai sectorului privat din domeniile turismului, alimentatiei publice si comertului, precum si jurnalisti. Lansarea proiectului se face cu sprijinul Institutiei Primarului oras Voluntari prin primar Florentin Costel PANDELE.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de doi ani in Regiunea Bucuresti-Ilfov si este destinat somerilor. Miercuri, 22 iunie a. c. , incepand cu ora 10. 30, Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane va organiza la Sediul Primariei Orasului Voluntari, evenimentul de lansare oficiala a Centrului Judetean de Informare, Mediere si Consiliere Profesionala Ilfov, infiintat prin proiectul Orice somer are dreptul la o noua sansa, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013. Prin Centrul Judetean de Informare, Mediere si Consiliere Profesionala Ilfov ce are sediul in incinta Casei de Cultura a Orasului Voluntari, peste 300 de someri din Judetul Ilfov vor fi informati si consiliati profesional in vederea integrarii pe piata muncii. Atasat, va transmitem pliantul proiectului precum si agenda evenimentului.

Jurnalistii interesati sa participe la acest eveniment, sunt asteptati la Sediul Primariei Orasului Voluntari, incepand cu ora 10. 30.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Lansarea laboratoarelor Centre

1 "Tranzitia de la scoala la viata activa" |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com