Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Incepand cu luna octombrie politica

Rompay continua extinderea retelei de terminale si diversificarea serviciilor oferite prin intermediul acesteia.

Pentru mai multe informatii despre Rompay, accesati www. rompays. ro


In eventualitatea in care clientii au nevoie de asistenta si informatii la efectuarea platilor, au la dispozitie numerele de Call Center Rompay cu program prelungit pana la orele 23:00 inclusiv in weekend.

"Serviciul de plata a amenzilor de circulatie si pentru lipsa rovinietei prin terminalele Rompay reprezinta un pas inainte in satisfacerea cerintelor si nevoilor a milioane de romani. Pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora de a minimiza timpul alocat platii amenzilor, de a simplifica modalitatile de plata si de a avea accesibilitate crescuta la punctele de plata, strategia noastra se bazeaza pe continuarea procesului de expansiune accelerata a retelei de terminale la nivel national, atat in mediul urban cat si cel rural astfel incat clientii sa aiba posibilitatea de a face plati in locatii aflate in imediata apropiere a locuintei sau a locului de munca, la terminale cu regim non-stop de functionare la care acceseaza o interfata dinamica si foarte usor de utilizat" a declarat Gabriel Dorin, Director General Adjuct Rompay Solutions.

Despre RomPay

Fiind prima companie lansata pe piata terminalelor self-service din Romania, Rompay Solutions se numara printre liderii industriei de vending pe segmentul platilor electronice. Plata se realizeaza prin utilizarea ecranelor tactile, cu respectarea instructiunilor de pe monitor. Noul serviciu de plata in numerar a amenzilor rutiere si pentru rovinieta este disponibil acum in toata reteaua de terminale Rompay. Activand pe piata nationala din ianuarie 2009, Rompay ofera populatiei o metoda simpla, rapida si accesibila de efectuare a platilor pentru o gama diversificata de servicii. Punctele de incasare Rompay reprezinta o alternativa moderna de achitare a amenzilor, oferind soferilor facilitatea de a plati intr-un mod mai rapid, cu minim de efort si fara a avea nevoie de asistenta.

Plata amenzilor de circulatie prin terminalele Rompay este foarte accesibila, compania punand la dispozitia clientilor o retea de 930 de puncte de plata amplasate in Bucuresti si 20 de judete, atat in mediul urban, cat si rural in supermarket-uri: (Mega Image, Carrefour, Supeco, Profi), hipermarket-uri (Auchan, Carrefour, Real, Cora), puncte de lucru ale furnizorilor de utilitati, piete agroalimentare si complexuri comerciale, gari, benzinarii si magazine de proximitate, stradal, in zone intens circulate din Bucuresti, Timisoara si Giurgiu si in statiile de metrou din Bucuresti.

Inregistrarea platii se face rapid, in mai putin de 1 minut, prin tastarea datelor de pe procesul verbal de constatare. Clientii Rompay isi pot plati amenzile, taxele si impozitele, achita facturile de utilitati, reincarca cartelele telefonice, achizitiona roviniete si bilete de avion si procura diverse servicii si produse in mai putin de 1 minut, fara a avea nevoie de asistenta.

Rompay opereaza o retea de terminale self-service functionale non-stop ce sunt amplasate atat indoor cat si stradal, atat in mediul urban, cat si in cel rural in locatii cu trafic intens precum hipermarketuri, mall-uri, supermarketuri, piete, statii de metrou, RATB si RATT, benzinarii, gari si autogari, dar si in magazine de proximitate.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com