Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Intalnire a Consiliului Judetean politica

. Alexei Atudorei care este si Presedintele Comitetului Tehnico - Stiintific ARS.

In aceasta calitate, domnul Alexei Atudorei a aratat care sunt beneficiile aderarii la o organizatie mondiala, puternica asa cum este ISWA si a prezentat posibilitatile existente pentru obtinerea de fonduri pentru organizarea unor cursuri de perfectionare in domeniul managementului deseurilor.

In continuare s-au purtat discutii extrem de utile intre membrii Consiliului Judetean si ai Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Hunedoara, pe de o parte si reprezentantii unor firme de profil (SC Salub SA - colectare, transport, European Waste Technology - containere semingropate, Klarwin - tratarea levigatului rezultat din depozitele ecologice, Eco - Rom Ambalaje - preluarea responsabilitatilor in domeniul ambalajelor, Asociatia " Environ - preluarea responsabilitatilor in domeniul DEEE, Green Group - reciclare DEEE, plastic si sticla).

Cu un program plin de prezentari si desfasurat intr-un ritm alert, seminarul s-a bucurat de participarea activa a celor prezenti, fiind considerat la final de catre domnul Ioan Prip, director executiv al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Hunedoara, o actiune utila pentru toti cei din sala si care trebuie continuata si pe viitor printr-o serie de alte evenimente tematice din domeniul gestiunii deseurilor menajere.

Interesata in realizarea unui amplu dialog cu autoritatile locale din intrega tara, Asociatia Romana de Salubritate, asociatie patronala si profesionala, unica in domeniu, avand, atat recunoastere interna, cat si internationala, fiind membru national ISWA - International Solid Waste Association si FEAD - European Federation of Waste Management and Environmental Services, a organizat la Deva in data de 12 decembrie a. c. impreuna cu Consiliul Judetean Hunedoara un seminar cu tema: "Preocupari actuale in domeniul managementului deseurilor in judetul Hunedoara", la care au fost invitati sa participe toti primarii din judet si bineinteles firmele de salubritate care opereaza in zona Trebuie sa mentionam ca incepand din septembrie anul acesta, sefia Retelei ISWA pentru Europa de Sud Est, Orientul Mijlociu si Zona Mediteraneana este detinuta de un reprezentant al Asociatiei Romane de Salubritate, domnul dr. ing.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com