Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Liniile de autobuze 226 227 302 si N114 vor politica

Rahovei, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul Depoul Alexandria, pe Cal. Rahovei, Str. Sebastian, Cal. 13 Septembrie, Str. Antiaeriana, Sos. Alexandriei.

Celalalt sens nu se modifica.

Linia 302 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Ghencea si intersectia Cal. 13 Septembrie/Bd. Ghencea/Str. Petre Ispirescu/Str. Alexandriei, pana la Depoul Alexandria.

Celalalt sens nu se modifica.

Linia 227 va functiona pe traseul de baza intre Piata Pucheni si intersectia Str. Soldat Croitorul/Cal. Antiaeriana, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul Depoul Alexandria, pe Str. Antiaeriana, Sos. Margeanului, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul Depoul Alexandria, pe Str. Margeanului, Str. Petre Ispirescu, Str. Antiaeriana, Sos. Alexandriei, ,,Depoul Alexandria".

Celalalt sens nu se modifica.

Ca urmare a instituirii restrictiei de tonaj, de 3,5 tone, pe Strada Sergent Moraru Stefan, incepand cu data de 17. 11. 2012, liniile de autobuze din zona vor functiona pe trasee modificate, astfel:

Linia 226 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si intersectia Cal. 13 Septembrie/Bd. Ghencea/Str. Petre Ispirescu/Str. Alexandriei, apoi traseul actual.

Celalalt sens nu se modifica.

Linia N114 va functiona pe traseul de baza intre ,,Piata Unirii" si intersectia Sos. Alexandriei/Str. Antiaeriana, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul Depoul Alexandria, pe Str. Antiaeriana, Sos.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com