Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Mediafax Talks about Competition politica

In noua forma, legea pune accent pe efectele concentrarii economice asupra mediului concurential, iar metoda de calcul a taxei pentru autorizarea unei concentrari economice a fost schimbata astfel incat sa reprezinte 0,04% din cifra de afaceri totala pe teritoriul Romaniei

Alte noutati din legislatie sunt obligatia firmelor de a anunta Consiliul Concurentei inainte de realizarea unei concentrari economice, si nu dupa, precum si amendarea autoritatilor publice care ofera informatii inexacte ori incomplete.

De asemenea, speakerii vor analiza consecintele introducerii in actul normativ a prevederii conform careia o decizie a Consiliului Concurentei poate fi suspendata de Curtea de Apel Bucuresti doar cu conditia platii unei cautiuni de 30% din amenda stabilita prin decizia atacata . .

Alaturi de Bogdan Chiritoiu, conferinta ii are ca lectori pe: Valentin Mircea - consilier de concurenta, Anca Buta Musat - Partner Musat & Asociatii, Anca Harasim - director executiv al AmCham Romania, Cristian Parvan - secretar general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania si Georgeta Gavriloiu - inspector de concurenta.

Speakerii vor pune in discutie consecintele unor modificari ale Legii concurentei legate, printre altele, de modalitatea de analizare a concentrarilor economice si de regimul taxei de autorizare. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. .

Participantii la Mediafax Talks about Competition Law - reprezentanti ai autoritatilor, avocati, consultanti si manageri de companii - vor discuta impactul noilor reglementari asupra unor sectoare cheie ale economiei, precum energia, retailul, telecomunicatiile si industria farma Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Impactul modificarilor si completarilor recente ale Legii concurentei va fi dezbatut de autoritatile din domeniu, de consultanti si manageri de companii la conferinta Mediafax Talks about Competition Law, ce va avea loc luni, 27 septembrie, la Hotel Radisson BLU, de la ora 9. 30 Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare grup media din Romania si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com