Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Miscarea Populara - Acelasi politica

Reteaua Politica va continua sa monitorizeze cu atentie activitatea partidelor politice din Romania si va continua sa sustina valorile democratice veritabile:

independenta constiintei politice si transparenta in procesul politic, care incurajeaza competenta si participarea autentica la viata politica.

Reteaua Politica este o organizatie independenta de expresie coerenta si actiune inteligenta care genereaza si implementeaza idei politice si economice pentru a sustine Romania.

Mai multe informatii despre Reteaua Politica se afla pe adresa organizatiei: www. reteauapolitica. ro sau pe pagina ei de facebook: www. facebook. com/ReteauaPolitica

Reteaua Politica a analizat cu atentie procesul de transformare a fundatiei Miscarea Populara in partid politic.

Alegand un nume asemanator cu cel al Partidului Popular European si utilizand frecvent, in actiunea de promovare, numele presedintelui Romaniei, Miscarea Populara s-a lansat ca partid politic avand un model de organizare similar cu cel al partidelor clasice, in ciuda declaratiei - manifest initiale prin care sustinea ca: "Ne-am saturat de PSD, PNL, PC, UNPR, USL, UDMR, PPDD, PDL"

Observam si in cazul Miscarii Populare, ca si in cazul celorlalte partide politice din Romania, lipsa transparentei in ceea ce priveste provenienta si cuantumul fondurilor care stau la baza activitatii pe care o desfasoara si constatam ca Miscarea Populara forteaza infiintarea unor organizatii in teritoriu, asa cum o cere legea Partidelor Politice, inainte de a avea cateva proiecte politice, economice sau administrative care sa atraga atentia oamenilor prin continutul lor.

Asa cum se prefigureaza, Miscarea Populara va reprezenta mai degraba o optiune pentru votul negativ si mai putin un model de partid care sa inspire prin: competenta, transparenta, ideologie, consecventa, reprezentativitate, seriozitate sau democratie.

Speram ca aceste derapaje legate de lipsa transparentei reprezinta doar stangacii inerente pornirii unui nou proiect politic si nu o constanta a viitoarelor actiuni ale Miscarii Populare.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com