Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Musat Asociatii - acorda politica

Castigarea acestui nou mandat confirma pozitia de leading firm a Musat & Asociatii in domeniile piata de capital si energie", a declarat Miruna Suciu, Partner Musat & Asociatii.

Echipa care se va ocupa de acest proiect cuprinde peste 10 avocati cu experienta semnificativa in piata de capital, energie si privatizare si va fi coordonata de Miruna Suciu, Partner Musat & Asociatii, apreciata de catre publicatiile juridice de specialitate ca fiind unul dintre expertii pietei locale in proiecte de anvergura de acest gen.

In prezent, Musat & Asociatii acorda consultanta juridica pentru alte proiecte importante derulate pe piata de capital, precum vanzarea secundara a unui pachet de 15% din actiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti si lansarea ofertei publice initiale pentru vanzarea a 20% din Tarom. De asemenea, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei MUSAT & ASOCIATII trofeul "Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante pe parcursul anului trecut in Romania, in cadrul galei "Chambers Europe Awards for Excellence 2011".

MUSAT & ASOCIATII ofera in mod regulat consiliere juridica celor mai cunoscute si respectate corporatii din Romania, inclusiv o treime din Top 100 si jumatate din Top 500 mari companii, precum si institutiilor publice si financiare locale in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a conflictelor. Avand 16 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII ofera servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile straine de specialitate (Chambers & Partners, Practical Law Company, International Financial Law Review, Legal 500 etc. ) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

MUSAT & ASOCIATII este prima casa de avocatura de pe piata locala distinsa cu prestigiosul premiu "The National Law Firm of the Year" acordat de publicatia britanica de specialitate International Financial Law Review (IFLR) care realizeaza si binecunoscutul ghid juridic international IFLR 1000. Portofoliul firmei cuprinde peste 2. 500 clienti, majoritatea din categoria investitorilor straini printre care: Enel SpA, GDF Suez, Rompetrol, Colas, European Investment Bank, RBS (Royal Bank of Scotland), ING Bank, Fortis Bank, KBC Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BNP Paribas, OTP Bank, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Novartis, Roche, Abbot, General Electric, General Motors, Microsoft, Intel, Oracle, Google, AON, Amazon. com, AT&T, Nokia, Alcatel - Lucent, Telecom Italia, Thyssen Krupp, Generali, AFI Europe, Electrolux, Caterpillar, Monsanto, Deutsche Bahn, SAB Miller, etc.Musat & Asociatii este implicata in 4 din cele 5 oferte publice derulate sau aflate in pregatire in prezent pe Bursa de Valori Bucuresti cu privire la companii de stat de top din domeniul utilitatilor si transporturilor incluse in Acordul incheiat de Guvern cu Fondul Monetar International (FMI). Musat & Asociatii a participat la licitatie impreuna cu consortiul alcatuit din BRD Societe Generale, Citibank si Intercapital Invest.

"Vom acorda asistenta juridica sindicatului de intermediere pe tot parcursul pregatirii si finalizarii procesului de listare si oferire catre public a 10% din capitalul social al Hidroelectrica, incluzand redactarea raportului de due-dilligence juridic, prospectul de oferta, documentele necesare lansarii ofertei publice, dar si pentru solutionarea oricaror aspecte legale pe parcursul si in timpul ofertei. Musat & Asociatii va asigura consultanta juridica Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) prin intermediul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) pentru pregatirea si derularea ofertei publice primare de vanzare a 10% din capitalul social al societatii Hidroelectrica. In plus, Musat & Asociatii a fost implicata si in oferta publica secundara pentru vanzarea a 15% din Transelectrica, incheiata cu succes la sfarsitul lunii martie.

Firma este recunoscuta pentru implicarea sa constanta in tranzactii de anvergura pe piata de capital, precum oferta publica de preluare derulata de Rompetrol Group pentru Rompetrol Rafinare, preluarea si delistarea Bere Azuga de catre SABMiller sau asistarea Sanofi-Aventis cu privire la oferta de preluare pe piata locala a Zentiva.

Despre MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Lansarea laboratoarelor Centre

1 "Tranzitia de la scoala la viata activa" |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com