Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Peste 300 de romani au scris politica

Ii felicit insa pe reprezentantii din Parlamentul European care au luat pozitie si se lupta pentru drepturile romanilor si declar acest lucru in calitate de cetatean european care a trait peste 9 ani in alte tari europene" a completat Victor Negrescu.

PES activists Romania este o organizatie compusa din membrii si simpatizanti PSD interesati sa activeze in politica europeana prin intermediul Partidului Socialistilor Europeni. In total, pe situl nostru de la lansare pana in prezent au fost trimise peste 2000 de mesaje si chiar daca ar fi trebuit sa fim bucurosi, de fapt suntem un pic tristi sa vedem ca oamenii nu au alta solutie sa fie auziti la Bruxelles decat prin aceste mesaje.

Remarcam ca foarte putine mesaje sunt transmise europarlamentarilor romani ceea ce poate indica o lipsa de incredere in capacitatea lor de a influenta destinele europene ale romanilor. Astazi organizatia noastra are peste 7000 de membrii in toata tara iar structura noastra este bucuroasa sa fi organizat deja peste 300 de evenimente din 2007 pana in prezent. Oamenii vorbesc despre propriile probleme intalnite in strainatate, despre discriminarea romanilor in general si despre dorinta de a fi tratati ca cetateni europeni. PES activists Romania este oficiala recunoscuta de catre statutul PSD si de catre mai multe acorduri europene care ii confera responsabilitatea pentru a dezvolta dezbaterea pe teme europene si colaborarea cu partide si militanti de stanga din intreaga Europa.


Trebuie sa invatam ca romani sa fim mai uniti si mai solidari in dialogul cu partenerii europeni. Peste 300 de romani au luat initiativa de a transmite doar in ultimele patru zile mesaje liderilor europeni despre declaratia europarlamentarului german Elmar Brok privind amprentarea romanilor si bulgarilor . eu prin care orice persoana poate transmite un mesaj direct acestora.

"Am lansat situl in urma cu aproape un an de Ziua Europei printr-un protest in fata Comisiei Europene fata de lipsa de respect acordata Romaniei de catre liderii europeni. Cele peste 300 de mesaje dar si lipsa de implicare din partea Comisiei Europene, a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, si a dreptei in general demonstreaza ca vocea Romaniei nu este suficient de clara si de puternic auzita la Bruxelles. Locul nostru este in Uniunea Europeana si trebuie sa fim mandrii de apartenenta noastra europeana" a declarat Victor Negrescu, presedintele PES activists Romania.

Principalii vizati de catre mesajele romanilor sunt presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, si liderul Partidului Popularilor Europeni, Joseph Daul.

"Majoritatea mesajelor au un limbaj decent.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com