Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Precizari in legatura cu stirea politica

Comisia de disciplina a RUR (Registrul Urbanistilor din Romania) – formata din reputati specialisti in domeniu a sanctionat arhitecta coordonatoare cu retragerea dreptului de semnatura pe 6 luni (pedeapsa maxima  conform regulamentului RUR) –avetia nexat scrisoarea RUR  nr. 144/2010 care confirma cele afirmate


Opinam ca in aceste conditii refacerea  documentatiilor de urbanism cu respectarea unei hotariri definitive si irevocabile,bazata pe echitate urbanistica si cu corectarea datelor false(repunerea strazii Drumul Padurea Mogosoaia/eliminarea vecinatatilor dubioase) sunt necesare.


De asemenea va  informam ca SC Impact Developer & Contractor nu a obtinut nici o hotarire definitiva si irevovcabila in nici unul din litigiile mentionate in articol.

Conform raportului Corpului de Control al Ministerului Mediului  nr. 9068/LB/30. 03. 2011 aprobat de catre Ministrul Laszlo Borbely  principala cale de acces catre Greenfiled a fost anulata ( asa zisa Strada Vadul Moldovei) prin hotarirea definitiva si irevocabila nr. 1492/2008.


La punctul 7. 13 al acestui raport  se mentioneaza  ca PUZ Greenfield 2 contravine hotaririi definitive si irevocabile mentionate.


Deasemeni reteaua de energie electrica a fost dusa ilegal prin mijlocul padurii fara acordul Directiei Silvice.


3. Raportul propune la masuri aprobate , anularea/revocarea avizului MDRT.


Deasemeni este de mentionat  ca in hotarul proprietatii private  respective sau prevazut statii de tratare a apelor uzate   necesare  proiectului Greenfield II   fapt constatat de catre Registrul Urbanistilor din Romania!


2. Conform raportului Corpului de Control al MDRT nr. CC 1427/08. 01. 2010  aprobat de Ministrul Elena Udrea  PUZ Greenfiled 2 se bazeaza pe date false, astfel in mod eronat proprietatea unei persoane fizice a fost trecuta in mod abuziv in spatii verzi iar drumul de acces catre proprietatea mentionata a fost desfiintat.

1. Corpul De Control al Primului Ministru a efectuat de asemenea un control ( aveti in anexa adresa nr. 150/2009) sesizind ilegalitatile privind proiectul Greenfield –mentionate de altfel si de MDRT si de Ministerul Mediului.


4.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com