Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Rezultatele financiare ManpowerGroup politica

Schimbarile aduse in noua strategie din 2011 au dus ManpowerGroup Romania la o cifra de afaceri de 26. 5 milioane Euro, reprezentand o crestere de 43%, comparativ cu rezultatele din 2010 (19 milioane Euro).

In 2011, ManpowerGroup Romania si-a dovedit inca o data capacitatea de a atinge rezultate solide, in ciuda unui climat descurajant in ceea ce priveste previziunile pe piata muncii locale si in pofida unor indicatori economici pesimisti.

Lider global in furnizarea de solutii inovatoare cu forta de munca, ManpowerGroup Romania a plasat pe parcursul anului trecut peste 6800 de persoane, in regim de munca temporara, ceea ce reprezinta o crestere de 73% a volumului de personal integrat pe piata muncii locale, comparativ cu 2010.

2011 a reprezentat unul dintre cei mai importanti ani din istoria companiei - ManpowerGroup a anuntat inceputul unei noi ere "Era resursei umane" (The Human Age). Mai multe informatii puteti gasi pe www. manpower. ro.

Aflati cum va poate ajuta ManpowerGroup sa fiti castigatori in Era Resurselor Umane la www. manpowergroup. com.

Despre ManpowerGroup Romania

Manpower Romania este lider in furnizarea de solutii inovatoare cu forta de munca, creand si oferind clientilor sai solutii de mare impact pentru atingerea obiectivelor de business si cresterea competitivitatii. La nivel national, expertiza consultantilor nostri se reflecta continuu in modul in care se valorifica potentialului uman, plasand astfel un numar semnificativ de peste 8000 de persoane.

In contextul schimbarilor profunde si a provocarilor cu care s-a confruntat piata muncii post-recesiune, ManpowerGroup Romania a venit in intampinarea nevoilor specifice clientilor sai, prin oferirea de consultanta si intervievarea a mai mult de 65. 000 de candidati, astfel incat sa identifice personalul talentat potrivit sa sutina progresul companiilor cu care a colaborat pe parcursul anului 2011 si nu numai.

"In ceea ce priveste evolutia pentru 2012, ManpowerGroup Romania anticipeaza un avans semnificativ al contractelor de munca pe perioada determinata, avand in vedere nevoia de agilitate in toate structurile de afaceri si specificitatea crescuta a angajatorilor privind personalul talentat de care au nevoie. Suita de solutii ManpowerGroup este oferita prin intermediul ManpowerGroupTM Solutions, Manpower®, Experis TM si Right Management®. Noi alimentam lumea muncii. Prin asigurarea de astfel de legaturi puternice, dam nastere fortei care determina dezvoltarea organizatiilor, incurajam succesul profesional si sustinem conturarea de comunitati sustenabile. Manpower si Manpower Professional ofera o gama larga de solutii si servicii precum: recrutare permanenta si pe baza de contract, evaluare si selectie, munca temporara, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare si consultanta in domeniul resurselor umane pentru middle & top managers si specialisti. Potentialul resursei umane va fi principalul agent ce va determina cresterea economica, iar modalitatea de a declansa acest potential va reprezenta principala provocare cu care se vor confrunta companiile.

La nivel global, ManpowerGroup a atins un nou record in ceea ce priveste cifra de afaceri de 22 miliarde dolari si a vanzarilor totale in valoare de 23 de miliarde de dolari. ManpowerGroup beneficiaza de cea mai mare acoperire mondiala, cu 3900 de birouri in peste 80 de tari si teritorii, punand la dispozitia clientilor sai un mix dinamic, datorat amprentei globale ce ofera o viziune unica asupra pietei muncii si expertizei locale prin care raspunde la nevoile celor 400 000 de clienti anual - clienti din toate sectoarele de activitate, organizatii de dimensiuni mici si medii, locale, nationale si multinationale. Prin punerea in practica a capacitatii noastre unice de a adapta potentialul uman la ambitia de a stimula bunul mers al afacerilor, ManpowerGroup ajuta organizatiile si indivizii sa-si depaseasca asteptarile - pentru ca succesul lor determina si succesul nostru. Resursele detinute, clientii internationali si reputatia dobandite, atrag candidati talentati, cu un nivel de educatie ridicat si profesionisti cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza.

Manpower este prezent in Romania din 2003, avand deschise pana in prezent 14 agentii in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Craiova si Pitesti, urmarind extinderea retelei la nivel national in cel mai scurt timp. Cresterea perfomantei la nivel organizational se reflecta si in distinctiile obtinute de catre ManpowerGroup - compania a fost nominalizata, pentru al doilea an consecutiv, drept una dintre companiile cu cel mai inalt nivel de etica de catre Institutul Ethisphere, ca recunoastere a angajamentului sau privind practicile companiei - leadership-ul bazat pe normele etice, demersurile de responsabilitate sociala.

Pe parcursul lui 2011, ManpowerGroup a oferit locuri de munca pentru 3. 5 milioane de oameni, in cele 80 de tari si teritorii in care compania este prezenta. In perspectiva acestor schimbari, ManpowerGroup Romania si-a adaptat suita de solutii oferite, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor specifice clientilor sai. Transformarile care au afectat piata muncii pe parcursul lui 2011 au condus companiile la o noua abordare privind strategiile cu forta de munca. In continuare credem ca una dintre principalele solutii pentru iesirea Romaniei din spectrul recesiunii este crearea de noi locuri de munca taxabile," sustine Valentin Petrof, Director General al ManpowerGroup Romania.

Despre ManpowerGroup

ManpowerGroup (NYSE: MAN), liderul global in solutii inovatoare cu forta de munca creaza si livreaza solutii de mare impact care sa le permita clientilor sa-si atinga obiectivele de afaceri si sa-si sporeasca competitivitatea. Cu peste 60 de ani de experienta, si o cifra de afaceri de 22 miliarde de dolari, compania noastra pune la dispozitie o suita cuprinzatoare de solutii inovatoare cu forta de munca care ofera valoare intr-un timp cat mai scurt, ajutandu-si clientii sa fie castigatori in Era Resurselor Umane. Aceste solutii acopera o intreaga gama de nevoi cauzate de deficitul de personal talentat, de la recrutare si evaluare la training si dezvoltare, managementul carieriei, outsourcing si consultanta. Aceasta performanta reflecta o crestere semnificativa a eficientei si a productivitatii intregii echipe la nivel global.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com