Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Romania prezenta pentru a treia politica

Mai multe informatii la www. ahkrumaenien. ro.
Prin serviciile pe care le ofera si evenimentele pe care organizeaza, AHK Romania sustine firmele germane la intrarea lor pe piata romaneasca si, in egala masura, este partener pentru companiile romanesti interesate de piata germana. Acestea au adus in atentia celor aproape 300 de investitori, fonduri de investitii si alte organisme de finantare prezente la expozitie numeroase programe de investitii si proiecte de infrastructura.

In cele aproximativ 80 de simpozioane, conferinte si mese rotunde, 400 de experti vor dezbate tendintele actuale si inovatiile de pe piata imobiliara, ale investitiilor si finantarii, vor discuta despre proiectare si dezvoltare urbana durabila, urbanizare inteligenta.

Despre Camera de Comert si Industrie Romano-Germana
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania), infiintata in septembrie 2002, numara in prezent circa 530 de firme membre si este cea mai mare camera de comert bilaterala din Romania. Aici se reunesc toate verigile lantului de valori din acest domeniu: de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori pana la regiuni economice si orase, transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.

Standul Romaniei a crescut de la an la an, la editia din acest an urmand sa fie prezenti sase expozanti pe o suprafata in crestere cu 20% fata de 2013. La fel ca la editia precedenta, "Romania ca destinatie investitionala" va fi una dintre temele incluse in programul de conferinte al targului. Ne bucuram sa avem din nou alaturi Primaria Municipiului Bucuresti in calitate de expozant in standul comun al Romaniei, in vederea promovarii programelor investitionale in desfasurare, precum si a proiectelor aflate in planificare. Firmele Lupp Projekt Transilvania, Plana-Innova si WDP Development Romania revine si la editia din acest an la München, in timp ce alti doi noi expozanti - doua parcuri industriale, Eurobusiness Parc Oradea si Tetarom SA Cluj - au decis in acest an sa se prezinte in fata investitorilor la Expo Real.

Evenimentul este insotit de un program de conferinte de specialitate. Rosemarie Negrea - Reprezentant Expo Real München in Romania, tel. 021 2079167 sau e-mail: negrea. rosemarie@ahkrumaenien. ro.

Despre Expo Real:
Anul trecut targul Expo Real s-a desfasurat pe o suprafata de 64. 000 mp, reunind 1. 663 de institutii si companii expozante. Camera de Comert si Industrie Romano-Germana organizeaza pentru a treia oara standul comun al Romaniei la editia a 17-a a targului EXPO REAL - cea mai mare expozitie europeana pentru proiecte imobiliare si investitii la nivel international - www. exporeal. net - care va avea loc in perioada 6 - 8 octombrie 2014 la München.

EXPO REAL este un bun sinonim pentru networking international, proiecte de anvergura, investitii si finantari transfrontaliere. Astfel, in data de 7 octombrie ora 11:00, in cadrul Forum Invest, participantii la panel vor oferi publicului de specialitate prezent la conferinta informatii relevante despre Romania, despre situatia economica actuala si perspective.

Pentru informatii privind participarea in calitate de expozant sau vizitator la EXPO REAL 2014, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Talks about Competition

Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com