Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Scrisoare deschisa adresata politica

E clar ca PSD-ul nu o va face si ca blatul cu PDL va continua. . Semnalele de sustinere din ultimele zile ma obliga sa incerc sa-i conving pe toti participantii la congres ca in vremuri grele, avem nevoie de oameni puternici, ce pot lucra in echipa si care pot aduna familia liberala, nu o dezbina. Asul din maneca este la alegatori. Cu Traian Basescu presedinte, liberalii nu vor intra la guvernare prea curand, iar tonomatele portocalii vor incerca sa ne dezbine. Eu va pot spune din exemplul personal ca se poate! Nimeni nu este de neinlocuit. Noua conducere va fi una legitima si statutara, consfiintita prin votul delegatilor la congres. Cel mai bun!

Congresul nu va sparge partidul in doua sau mai multe grupuri. Jocurile sunt facute déjà in spatele usilor inchise. Pe de alta parte vedem cum, la Cluj, "fratia lichelelor" a functionat la comanda, iar democratia a fost blatuita ordinar. Si pentru ca suntem liberali, si nu pesedisti sau pedelisti, va fi o competitie interna serioasa, pe care o salut. Candidez pentru ca am sustinerea, in principal al filialelor din Ardeal, dar si incurajat de colegii liberali din restul tarii. Visul lui Basescu va ramane doar un vis. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Vicepresedinte PNL, deputat Teodor Atanasiu Pentru asta trebuie sa fim uniti si hotarati. Nu ne luptam doar cu o persoana, ci cu un sistem putred care a intors Romania la perioada de trista amintire FSN-ista.

Ca sa invingem "cancerul" rosu-portocaliu, trebuie sa extirpam raul. De luni trebuie sa si demonstram acest lucru! Sa aratam oamenilor ca noua ne pasa de ei, ca painea este mai importanta decat circul oferit de PSD si PDL, ca centura de siguranta. Liberalii din ultimul catun al tarii sunt la fel de importanti ca Antonescu, Tariceanu, Orban sau Atanasiu. Congresul trebuie sa decida care va fi liberalul care poata sa-l invinga pe Traian Basescu. Nu avem dinainte stabilit un castigator sau un perdant, avem doar candidati si un lobby puternic pentru cei care si-au anuntat candidaturile.

Mi-am anuntat candidatura la functia de prim-vicepresdinte al PNL, alaturi de alti trei colegi carora le doresc bafta si sunt convins ca cel mai bun va castiga. Pericolul real pentru PNL nu vine din interiorul partidului, ci din exterior. Blatul ordinar dintre PSD si PDL, dar mai ales realegerea lui Traian Basescu sunt doua motive puternice pentru ca PNL sa stranga randurile si sa ne pozitionam ca singura alternativa la actuala (ne)guvernare.

Obiectivele acestui an pentru liberali sunt obtinerea unui procent de circa 30 % la alegerile pentru parlamentare si mai ales castigarea alegerilor prezidentiale. Forta noastra a liberalilor sta in in principal in puterea grupului, nu neaparat intr-o persoana providentiala. Avem nevoie de toti liberalii si de toti cetatenii acestei tari, iar impreuna vom reusi sa convingem ca dreapta aduce bunastare pentru oameni, iar stanga multa suferinta. Eu cred cu fermitate ca la sfarsitul anului putem reveni la normalitate, iar noului presedinte va fi un liberal.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com