Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Semnarea contractului de finantare politica

Beneficiarul Orasul Voluntari, reprezentat prin Dl. Primar ing. Florentin Costel Pandele in calitate de reprezentant al Orasului Voluntari.

Proiectul "Actualizarea strategiei de dezvoltare locala a orasului Voluntari, Judetul Ilfov" al doilea aprobat spre finantare din fonduri europene, primul fiind "Imbunatatirea capacitatii administrative a personalului din cadrul Directiei pentru Asistenta Sociala Voluntari" finantat prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013. Florentin Costel PANDELE, pledeaza pentru excelenta in administratia publica locala, prin obtinerea si mentinerea unui sistem de elita in furnizarea serviciilor catre beneficiari si catre toate partile interesate.

Ca urmare, numai adoptand un model managerial si un sistem de lucru in permanent proces de imbunatatire, de asimilare de noi si bune practici putem sa oferim cetatenilor Orasului Voluntari, cele mai bune servicii. In contextul economic nefavorabil in care ne aflam, singura modalitate de a investi intr-un astfel de sistem este prin atragerea de fonduri europene nerambursabile.

Asadar, marti 19. 10. 2010, ora 11. 00, la sediul Primariei orasului Voluntari va fi semnat contractul de finantare din Fondul Social European pentru proiectul "Actualizarea strategiei de dezvoltare locala a orasului Voluntari, Judetul Ilfov".

La acest eveniment vor participa domnul Secretar de Stat Gheorghe EMACU coordonator al Autoritatii de Management pentru Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor si domnul Primar Ing. Locul de desfasurare al proiectului: Primaria Orasului Voluntari.

Prin implementarea proiectului se vor obtine urmatoarele rezultate:

- O capacitate superioara a personalului ce compune Aparatul de Specialitate al Institutiei Primarului Orasului Voluntari de a sesiza oportunitatile de dezvoltare locala in deplin acord cu principiile dezvoltarii durabile;

- O interactiune mai eficienta intre Autoritatea Publica Locala si cetatenii localitatii prin imbunatatirea infrastructurii de comunicare la nivelul institutiei;

- O gestionare mai buna a relatiei dintre Autoritatea Publica Locala si agentii economici ce pe teritoriul localitatii Voluntari contribuie la dezvoltarea economica a localitatii.

Informatii suplimentare se pot gasi si pe site-ul Primariei orasului Voluntari la adresa: http://www. primaria-voluntari. ro/primarie/fonduri-europene
Prin semnarea contractului de finantare pentru acest proiect, fondurile europene nerambursabile in suma de 737,118. 30 lei vor fi folosite in vederea instruirii personalului Directiei pentru Asistenta Sociala a orasului Voluntari, ca prin serviciile oferite sa aducem orasul Voluntari la standarde europene.

Proiectul "Actualizarea strategiei de dezvoltare locala a orasului Voluntari, Judetul Ilfov" este cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013, avand codul SMIS 12692.

Valoarea totala eligibila a proiectului (fara TVA) este de 405. 541,91 lei, din care:

- 397. 431,07 lei - valoare eligibila nerambursabila din Fondul Social European;

- 8. 110,84 lei - cofinantarea eligibila a beneficiarului

Obiectivul general al proiectului al proiectului il reprezinta dezvoltarea capacitatii de formulare a politicilor publice la nivelul administratiei publice locale din Orasul Voluntari.

Scopul proiectului este acela de a crea un set de instrumente destinat imbunatatirii performantei administratiei publice locale in domeniul planificarii strategice si formularii de politici publice, pentru orasul Voluntari.

Grupul tinta al proiectului este format dintr-un numar de 23 persoane din cadrul Aparatului de Specialitate al Instututiei Primarului care vor utiliza instrumentele de planificare strategica,

Principalele activitati ale proiectului sunt:

- Actualizarea Strategiei de Dezvoltare Locala pe termen mediu si lung

- Realizarea de studii strategice pentru Orasul Voluntari

- Instruirea personalului aparatului administrativ al primarului Orasului Voluntari in domeniul planificarii strategice

- Achizitia de echipamente necesare implementarii proiectului

- Achizitia de servicii de publicitate a proiectului

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 12 luni.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com