Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
politica  Tuca Zbarcea Asociatii alaturi politica

Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). . Echipa firmei ofera asistenta juridica in structurarea si implementarea unor proiecte complexe de PPP, proiecte de concesiune, in special in sectorul transporturilor pe apa si al autostrazilor, fiind implicata in proiecte majore din industria energetica, petrol si gaze, telecomunicatii, infrastructura publica (drumuri si poduri, autostrazi, cai ferate, aeroporturi, gestionarea deseurilor si alimentarea cu apa), dezvoltare imobiliara.

De altfel, prestigioase directoare internationale precum Chambers Europe si Legal 500 claseaza Tuca Zbarcea & Asociatii in fruntea clasamentelor de specialitate, firma fiind recunoscuta "pentru consultanta oferita in cadrul unor proiecte complexe de PPP" fiind "una dintre cele mai bune, cu o experienta si cunostinte dovedite in derularea de negocieri dificile si indelungate" (Chambers Europe), clientii firmei beneficiind de capabilitatile extinse ale unei echipe multidisciplinare in domenii precum energie si resurse naturale, dreptul mediului, drept financiar-bancar si drept imobiliar. In acelasi timp insa, incheierea acestui contract reprezinta momentul de inceput al furnizarii serviciului de alimentare cu energie termica in regim de gestiune delegata si suntem increzatori ca un cadru contractual cuprinzator, detaliat si, in acelasi timp, flexibil reprezinta o premisa favorabila pentru desfasurarea acestei activitati in cele mai bune conditii pe o perioada lunga de timp", ne-a declarat Serban Paslaru, Avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Echipa de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Municipiul Iasi in cadrul procedurii de negociere a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termica in municipiul Iasi.

Astazi, 6 iulie 2012, a fost semnat contractul de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termica - productie, transport, distributie si furnizare - intre Municipiul Iasi si Dalkia Romania.

Contractul a fost incheiat in urma unor negocieri derulate pe parcursul unei perioade de aproximativ 4 luni si vizeaza delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu energie termica in municipiul Iasi si concesiunea infrastructurii aferente serviciului pentru o perioada de 20 de ani. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul "best friend" cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Operarea serviciului va fi realizata de o societate cu capital mixt, constituita pentru acest scop de catre Dalkia Romania si Municipiul Iasi, care va achita Municipiului Iasi o redeventa anuala raportata la cifra de afaceri realizata.

Echipa de avocati din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii care a asistat Municipiul Iasi pe parcursul negocierilor a fost formata in principal din avocati specializati in parteneriat public-privat (PPP), concesiuni si achizitii publice, fiind coordonata de Serban Paslaru, Avocat asociat, si Vlad Cercel, Avocat colaborator coordonator.

"Semnarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termica in municipiul Iasi reprezinta finalul unui proces indelungat si complex, in cadrul caruia partile au agreat conditiile prestarii serviciului de alimentare cu energie termica in gestiune delegata, iar avocatii implicati au fost pusi in fata rezolvarii unor probleme juridice dintr-o paleta extrem de diversa, incluzand domeniile serviciilor comunitare de utilitati publice si concesiunilor, energiei, proprietatii si dreptului societar. De asemenea, avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii sunt recomandati pentru "aplombul, iscusinta si experienta in reprezentarea intereselor autoritatilor guvernamentale si societatilor private deopotriva" (Legal 500).

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 95 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania.

 
politica politica

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com