Cauta:
  News  Romania  Religie  International  Avocatura  Finante  Afaceri banci evenimente  Mediu  Social  Social agricultura  
 
 

Victor Ponta propus ca premier

Chiar daca multa lume a stat in suspans, desemnarea lui Victor Ponta ca premier era de asteptat din partea presedintelui Traian Basescu, care momentan joaca pe o tabla de sah care nu il avantajeaza si pe care si-a pierdut multe piese importante. Astfel, s-a aprins ultimul reflector care va muta atentia completa pe USL, care a ajuns din nou la guvernare, intr-un context politic complicat social, dar prielnic pentru a vota legile dorite, tinand cont ca opozitia este fara putere.

Insa in ultimele zile, primele masuri pe care le-a luat guvernul nu ne arata o redresare a economiei, ci dimpotriva. A cheltui mai multi bani, atunci cand nu ai, pe ministere si parlamentari de care nu ai nevoie pe langa majorarea taxelor si impozitelor, va lovi din nou economia romaneasca in momentul in care oricum este in coma. Daca mai adaugam si preturile marite la combustibili care automat o sa mareasca si alte preturi, nu ne putem astepta decat la o alta lovitura de topor in trunchiul Romaniei.

Pe de alta parte Dan Diaconescu nu arata nici o miscare strategica/importanta, ceea ce il va afectat la urmatoarele alegeri. Lumea se astepta ca PPDD sa faca tambalaul pe care l-au promis intrand in politica, propunand masuri diferite si radicale.

 
 
 

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Adrian Nastase a fost eliberat

Adrian Nastase a fost eliberat conditionat |Fotograf nunta|Fotograf botez|POLITICA - 2019 - reportaj.com